Stenläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 15

Markarbeten

En grävskopa står vid en uppgrävd gräsmatta på en villatomt.

Vi är inte bara stenläggare i Karlstad, vi erbjuder även en rad andra tjänster inom markarbeten. Dränering, enskilt avlopp och husgrunder är saker som vi kan hjälpa till med. Kontakta oss om du behöver markarbeten eller stenläggare i Karlstad!

Dränering

Om du besväras av tecken på fukt så som en unken lukt i källaren och ser att färgen börjat släppa eller tapeterna bubblar sig på insidan av ytterväggarna, då är det nog dags för dränering. Genom att ta hand om ditt hus och dränera när det behövs så förlänger du livslängden på det rejält. En väl utförd dränering kan hålla i 40 år.

Anlita oss för dränering så ser vi till att ditt hus håller sig varmt och torrt en lång tid framöver. Och när tomten ändå är uppgrävd kanske du även vill passa på att låta våra stenläggare i Karlstad anlägga en fin stenbelagd uteplats?

Enskilt avlopp

Att anlägga ett enskilt avlopp är ett delikat arbete som omgärdas av mängder av regler. Det är absolut ingenting som en vanlig lekman någonsin ska försöka sig på! Utsläpp av avloppsvatten räknas som miljöfarlig verksamhet och kan leda till böter om det görs på fel sätt.

Vi har jobbat med olika typer av markarbeten i 10 år och vet precis hur man anlägger ett enskilt avlopp av hög kvalitet som följer de lagar och regler som finns. Du tar ansvar för miljön och för kommande generationer genom att anlita proffs som ser till att ditt avlopp inte orsakar olagliga utsläpp.

Kunden i fokus

Vårt breda utbud av tjänster inom markarbeten är något som vi är stolta över. Vi har jobbat med detta i 10 år och samlat på oss värdefull erfarenhet som vi har nytta av varje dag. Vi brinner för att ge våra kunder markarbeten av högsta kvalitet och bästa möjliga service.

Välkommen att kontakta oss när du behöver skickliga markarbetare eller stenläggare i Karlstad!

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

054-220 89 15

[javascript protected email address]

559262-4992


Stenläggare

Markarbeten


logo-image

Om Oss

Vi är engagerade markarbetare och stenläggare i Karlstad som verkligen brinner för det vi gör. Anlitar du oss så kan du lita på att det blir bra!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 054-220 89 15

Hitta hit