Stenläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 15

Om oss

En grävskopa på en grusplan. I bakgrunden syns andra maskiner som används vid markarbeten i Karlstad.

Vi skulle vilja säga att det inte finns några mer engagerade stenläggare i Karlstad än på TMJ Entreprenad AB. Företaget grundades av Tobias Michael Johansson 2020, men trots att företaget är ungt har vi lång erfarenhet i branschen. Vårt mål, och det vi jobbar stenhårt för varje dag, är att bli Värmlands bästa inom dränering, enskilt avlopp, stenmurar och stenläggning!

Våra kunder ska alltid kunna lita på att de får förstklassiga markarbeten och bästa tänkbara service av oss. Hör av dig när du behöver stenläggare i Karlstad! Du kommer inte att bli besviken.

Omsorgsfulla stenläggare i Karlstad

Vad ni än behöver av oss som markarbetare och stenläggare i Karlstad så kan vi fixa det. För den typ av arbeten som vi utför gäller generellt att det är viktigt att det görs rätt från början, annars kan man dra på sig en hel del besvär och större kostnader i framtiden. Vi försöker att alltid vara lyhörda och flexibla inför våra kunders behov och önskemål så att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Våra kunder är främst privatpersoner, men det händer att vi gör företagsjobb. Som privatperson du kan utnyttja ROT-avdraget för flera av våra tjänster så som dränering och anläggning av enskilt avlopp. Vi brinner för att ta hand om ditt hus och din trädgård och utför alltid vårt arbete ytterst noggrannt och omsorgsfullt. Behöver du en stenläggare i Karlstad för att fixa en uteplats, eller någon annan typ av markarbete, är du varmt välkommen att kontakta oss.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

054-220 89 15

[javascript protected email address]

559262-4992


Stenläggare

Markarbeten


logo-image

Om Oss

Vi är engagerade markarbetare och stenläggare i Karlstad som verkligen brinner för det vi gör. Anlitar du oss så kan du lita på att det blir bra!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 054-220 89 15

Hitta hit