Stenläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 15

Stenläggare

En stenläggare i gula handskar lägger grå sten på sandbotten.

När du väl har bestämt dig för att uteplatsen, garageuppfarten eller trädgården behöver ett lyft och valt oss som din stenläggare i Karlstad så finns det fortfarande mycket kvar att ta ställning till. Vilken sorts sten vill du ha till exempel?

Det kan kännas överväldigande med alla val som måste göras och alla beslut som måste tas, men misströsta inte! Vi är experter på det här, och vi ger dig hjälp och råd för att säkerställa att slutresultatet blir så bra som möjligt. Vi är din stenläggare i Karlstad! Kontakta oss så hjälper vi dig att snygga till din utemiljö!

Stenläggare i Karlstad

Att vara stenläggare i Karlstad är inte så enkelt som man kanske kan tro. Det går inte att bara lägga ut lite sten på en plan yta och tro att det ska hålla, det krävs betydligt mer förberedelse och arbete än så. Jord måste schaktas undan, markduk, grus och fogsand måste införskaffas och markvibrator och stenskärare kommer antagligen att behövas.

För den som är händig är det möjligt att vara sin egen stenläggare i Karlstad, men för att vara säker på att resultatet blir bra och håller i många år är det bäst att anlita ett proffs. Vi är kompetenta stenläggare i Karlstad med många års erfarenhet av alla typer av markarbeten. Låter du oss göra jobbet kan du känna dig trygg med att arbetet håller högsta kvalitet.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

054-220 89 15

[javascript protected email address]

559262-4992


Stenläggare

Markarbeten


logo-image

Om Oss

Vi är engagerade markarbetare och stenläggare i Karlstad som verkligen brinner för det vi gör. Anlitar du oss så kan du lita på att det blir bra!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 054-220 89 15

Hitta hit